News  

Longin en Saelens klaar voor spannende ontknoping

Posted on 12/10/2022

Dit weekend staat op Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet de finale van de Fanatec GT2 European Series op het programma. Met Stienes Longin en Nicolas Saelens op de eerste plaats in de tussenstand en Peter Guelinckx en Bert Longin op de derde hebben de troepen van PK Carsport nog twee ijzers in het vuur. Best mogelijk dat de titelstrijd pas in de laatste meters van de laatste race wordt beslist.

Read more

Belcar-titel in de verf gezet met klinkende zege

Posted on 11/10/2022

Tijdens de laatste race van het Belcar Endurance Championship, gehouden in het kader van het American Festival in Zolder, wist Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met hun PK Carsport Audi R8 LMS GT2 nu ook de algemene Belcar-titel van 2022 op hun naam te schrijven. Ze deden dat met een klinkende overwinning.

Read more

Longin, Longin en Guelinckx willen ook de algemene Belcar-titel

Posted on 06/10/2022

Dit weekend staat in het kader van het American Festival in Zolder de laatste race van het Belcar Endurance Championship op het programma. Na hun overwinning in de 24 Uur van Zolder en de titel in de GTA-klasse willen Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 nu ook zekerheid verwerven over de algemene Belcar-titel. “We hebben er zin in”, klinkt het in koor.

Read more

Klinkende zege goede start van twee opeenvolgende Spa-raceweekends

Posted on 01/08/2022

Tijdens de derde race voor het Belcar Endurance Championship werkten Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport een probleemloze wedstrijd af. Dat resulteerde in een klinkende tweede seizoenszege, meteen ook een hele opsteker voor volgend weekend, wanneer in Spa de Belgische manche van de Fanatec GT2 European Series wordt verreden.

Read more

Trio van PK Carsport BMW M2 CS voor het eerst compleet

Posted on 15/07/2022

Volgend weekend staat in Spa-Francorchamps de derde Belcar-race van het seizoen 2022 op het programma, een 125 minuten durende wedstrijd in het kader van de Spa Euro Race-meeting. Uiteraard is de Audi R8 LMS GT2 van vader en zoon Longin en Peter Guelinckx van de partij, maar ook de andere bolide die wordt ingezet door PK Carsport, de BMW M2 CS, is er bij. En daar kunnen Andy Peelman, Junior Planckaert en Jurgen Van den Broeck voor het eerst dit seizoen samen aan de start komen.

Read more

Derde seizoenszege voor Stienes Longin en Nicolas Saelens

Posted on 05/07/2022

Ook het derde raceweekend van de Fanatec GT2 European Series, dit weekend op het Italiaanse Misano World Circuit Marco Simoncelli, werd besloten met een zege van PK Carsport-rijders Stienes Longin en Nicolas Saelens. Het Audi-duo blijft ook bovenaan de tussenstand prijken. Ook Peter Guelinckx en Bert Longin trokken hun indrukwekkende reeks door en stonden voor de zesde keer op zes races op het podium.

Read more

Geen fouten maken en punten pakken

Posted on 29/06/2022

Dit weekend wordt op het Misano World Circuit Marco Simoncelli de derde van zes manches van de Fanatec GT2 European Series afgewerkt. Na de eerste twee raceweekends konden de Audi’s R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport er niet beter voor staan: de #11 van Stienes Longin en Nicolas Saelens leidt de tussenstand, de #81 van Bert Longin en Peter Guelinckx volgt als tweede op één punt. Posities die ze ook na het Italiaanse weekend nog willen bezetten.

Read more

Dubbel podium, maar het had nog beter gekund

Posted on 07/06/2022

Tot twee minuten voor het eind van de drie uur durende Belcar-race in het Franse Magny-Cours leken Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met hun Audi R8 LMS GT2 van PK Carsport naar een welverdiende overwinning te rijden. Maar toen stak een probleem met de brandstofcirculatie de kop op… Het PK Carsport-trio wist evenwel nog een tweede plek uit de brand te slepen. In hun eerste race samen legden ook Junior Planckaert en Jurgen Van den Broeck met BMW M2 CS beslag op een podiumplaats in de TA-klasse.

Read more

Nieuwe zege en leider in het kampioenschap!

Posted on 23/05/2022

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring wisten Stienes Longin en Nicolas Saelens voor de tweede keer dit seizoen met hun Audi R8 LMS GT2 naar een overwinning in de Fanatec GT2 European Series te rijden. Dat levert het duo ook de eerste plaats in de tussenstand op, met één punt voorsprong op hun PK Carsport-teamgenoten Peter Guelinckx en Bert Longin. Zij reden in Oostenrijk opnieuw twee keer naar een podiumplaats.

Read more

PK Carsport mikt op dubbel op Red Bull Ring

Posted on 19/05/2022

Dit weekend wordt op de Red Bull Ring de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series afgewerkt. Na de seizoensopener in Imola trekken Stienes Longin-Nicolas Saelens (tweede in de tussenstand) en Bert Longin-Peter Guelinckx (derde) vol ambitie richting het Oostenrijkse Spielberg. Met de twee Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport wordt er minstens op podiumplaatsen gemikt.

Read more

Schitterende zege in seizoensopener

Posted on 16/05/2022

De editie 2022 van het New Race Festival mag door PK Carsport met gouden letters in de geschiedenis van het team worden ingeschreven: voor het eerst wist een GT2-bolide van de nieuwe generatie een Belcar-race te winnen. Peter Guelinckx, Bert Longin en Stienes Longin wisten met hun Audi R8 LMS GT2, en ondanks enkele tegenslagen, de seizoensopener van het nationale uithoudingskampioenschap op hun naam te schrijven.

Read more

“We hebben maar één doel: de titel”

Posted on 15/03/2022

Het is die tijd van het jaar waarin de laatste voorbereidingen voor het nieuwe autosportseizoen worden getroffen. Dat is ook het geval in de ateliers van PK Carsport. Daar worden voor 2022 niet één, maar twee Audi R8 LMS GT2 klaargestoomd. Teambaas Anthony Kumpen en rijdersduo’s Bert Longin-Peter Guelinckx en Stienes Longin-Nicolas Saelens zijn vast van plan om in de Fanatec GT2 European Series hoge ogen te gooien.

Read more

PK Carsport bezorgt Audi R8 LMS GT2 bij endurancedebuut meteen een klassezege

Posted on 17/01/2022

Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette wisten in de 24 uur van Dubai aan het stuur van de Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport een indrukwekkende zege in de GTX-klasse te veroveren.

Read more

Wereldpremière voor Guelinckx, Longin, Longin en Lowette met PK Carsport Audi R8 LMS GT2

Posted on 07/01/2022

De autosportjaargang 2021 is amper afgelopen, maar het nieuwe seizoen staat al op stapel. Net zoals vorig jaar starten Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette in de 24 uur van Dubai. Opnieuw met een wagen uit de ateliers van PK Carsport, maar dit keer gaat het om een Audi R8 LMS GT2. Het is de allereerste keer dat die indrukwekkende bolide een 24 uurs-race zal afwerken, en het Hasseltse team krijgt daarvoor ook de steun van Audi Sport.

Read more

Peter Guelinckx en Stienes Longin eerste BMW M2 CS Racing Cup Benelux-kampioenen!

Posted on 08/11/2021

Dit weekend werd in het kader van de Hankook Finaleraces in Assen het eerste seizoen van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux afgesloten. Na een felle strijd die pas tijdens deze laatste meeting werd beslist konden Peter Guelinckx (in de Am- categorie) en Stienes Longin (Pro) zich tot de allereerste kampioenen van de snelle monomerkencup kronen!

Read more

Dubbel podium en Europese titel van vicekampioen GT2 voor Peter Guelinckx en Bert Longin

Posted on 04/10/2021

In het Zuid-Franse Le Castellet wisten Peter Guelinckx en Bert Longin tijdens de laatste meeting van de Fanatec GT2 European Series 2021 twee keer op het podium te finishen in de Pro-Am categorie. Het leverde hen in het Europese GT2- kampioenschap meteen ook de titel van vicekampioen op.

Read more

Peter Guelinckx en Bert Longin kijken reikhalzend uit naar spannend slot van de Europese titelstrijd

Posted on 04/10/2021

Volgend weekend staat in het Zuid-Franse Le Castellet de laatste meeting van de Fanatec GT2 European Series 2021 op het programma. Aan het stuur van de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 zijn Peter Guelinckx en Bert Longin vastbesloten een gooi te doen naar de Europese titel.

Read more

Gegokt en gewonnen voor Guelinckx en Longin

Posted on 02/08/2021

Met een overwinning en een derde plaats in de voorlaatste meeting van de Fanatec GT2 European Series op het circuit van Spa-Francorchamps hebben Peter Guelinckx en Bert Longin in de titelstrijd opnieuw hun lot helemaal zelf in handen. Al kostte dat bloed, zweet en tranen.

Read more

Belangrijke thuisraces voor Guelinckx en Longin

Posted on 02/08/2021

Dit weekend staat in Spa-Francorchamps de voorlaatste meeting van de Fanatec GT2 European Series op het programma. Na in Misano met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 naar een tweede seizoenszege te zijn gereden zijn Peter Guelinckx en Bert Longin vast van plan om in de Ardennen op hun elan door te gaan.

Read more

Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen

Posted on 12/07/2021

Dit weekend werd in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux verreden. In de drie races finishten Peter Guelinckx en Stienes Longin twee keer op het podium, wat ze respectievelijk de leiding in de Am-klasse en Pro-klasse oplevert.

Read more

Peter Guelinckx en Stienes Longin vast van plan om als leiders de zomerpauze in te gaan

Posted on 08/07/2021

Dit weekend wordt in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux verreden. Na een schitterende start van het seizoen zijn Peter Guelinckx en Stienes Longin vast van plan om in Spa-Francorchamps op hun elan door te gaan.

Read more

Klinkende zege voor Guelinckx en Longin

Posted on 05/07/2021

De Italiaanse lucht lijkt Peter Guelinckx en Bert Longin deugd te doen. Na al tijdens de seizoensopener van de Fanatec GT2 European Series in Monza een race op hun naam te hebben geschreven, bleek het duo met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 ook de snelste in de tweede race in Misano. Vooral de manier waarop die zege werd behaald maakte indruk.

Read more

Geen makkelijke opdracht

Posted on 01/07/2021

De Fanatec GT2 European Series is dit weekend in Misano halfweg het seizoen 2021. Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met hun Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport als tweede in de tussenstand naar in Italië en zijn vast van plan om het verschil met de leiders gevoelig te reduceren.

Read more

Topweekend voor Peter Guelinckx en Stienes Longin

Posted on 25/05/2021

Tijdens de traditionele Pinksterraces op Circuit Zandvoort stond ook de tweede manche voor de BMW M2 CS Racing Cup Benelux op het programma. Met de BMW uit de ateliers van PK Carsport scoorden Stienes Longin en Peter Guelinckx in de drie races één overwinning en twee tweede plaatsen. Van een topweekend gesproken!

Read more

Pole positie, podium en… pech voor Guelinckx en Longin

Posted on 17/05/2021

Tijdens de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series op de Duitse Hockenheimring waren Peter Guelinckx en Bert Longin het snelste duo op de piste. Een ongelukkige tussenkomst van de safety car en brute pech zorgden er echter voor dat de rijders van de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 niet de puntenoogst binnenrijfden die ze hadden verdiend.

Read more

Guelinckx en Longin als één van de favorieten naar Hockenheim

Posted on 14/05/2021

Het autosportseizoen zit ondertussen op kruissnelheid. Ook de Fanatec GT2 European Series is al aan zijn tweede afspraak toe: volgende zaterdag worden op de Hockenheimring twee races over 50 minuten afgewerkt. Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met hun Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport als co- leiders richting Duitsland.

Read more

Zege en podium voor Peter Guelinckx en Stienes Longin

Posted on 10/05/2021

Het Zolderse New Race Festival vormde het decor voor de start van het eerste seizoen van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Stienes Longin scoorde een historische eerste overwinning met de BMW uit de ateliers van PK Carsport en samen met teammaat Peter Guelinckx legde het duo ook in de Long Race beslag op een podiumplaats.

Read more

PK Carsport gaat met Stienes Longin en Peter Guelinckx voor titel in BMW M2 CS Racing Cup Benelux

Posted on 22/03/2021

In 2021 gaat Stienes Longin samen met Peter Guelinckx een nieuwe uitdaging aan. Met een BMW M2 CS Racing uit de ateliers van PK Carsport wordt meteen hoog gemikt: het doel is de titel in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux, een nieuw en spectaculair circuitkampioenschap in de Lage Landen.

Read more

PK Carsport met BMW M2 CS naar 24 uur van Dubai (NL)

Posted on 10/12/2020

De autosportjaargang 2020 zit er amper op, maar het nieuwe seizoen staat al in de startblokken. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari werken Bert en Stienes Longin samen met Peter Guelinckx en Stijn Lowette de 24 uur van Dubai af, met een BMW M2 CS Racing uit de ateliers van PK Carsport. En dat zal niet zonder ambitie gebeuren!

Read more

PK Carsport avec une BMW M2 CS aux 24 Heures de Dubaï (FR)

Posted on 10/12/2020

L’année 2020 est à peine terminée que, déjà, la saison sportive 2021 est dans les starting-blocks. Le vendredi 15 et le samedi 16 janvier, Bert et Stienes Longin participeront aux 24 Heures de Dubaï avec Peter Guelinckx et Stijn Lowette sur une BMW M2 CS Racing engagée par PK Carsport.

Read more

Proudly sponsored by:

A&M
Shell
Van Osch
Jaguar Landrover Hasselt
Mini
Maasland Banden
Jakobus & Corneel
Heinz Performance